Release notes voor Adviesbox

In dit artikel staat een overzicht van alle release notes vanaf versie 2021.3.

Huidige versie

Versienummer: 2022.6
Releasedatum: 12 juli 2022

In deze update:
  1. Aan het scherm Acceptatie is de berekening van de maximale hypotheek op basis van de werkelijke lasten toegevoegd. Lees hierover meer in het artikel over de Werkelijke lastentoets
  2. De nieuwe sociale cijfers geldende per 1-7-2022 zijn verwerkt.
  3. We hebben de producten Tulp Riant Hypotheek, onafhankelijk IGV en onafhankelijk HAV toegevoegd.
  4. Van meerdere maatschappijen hebben we de voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  5. Er zijn meerdere problemen opgelost.
  6. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Vorige versies

Update versie 2022.5

Versienummer: 2022.5
Releasedatum: 23 mei 2022

In deze update:
  1. Aanpassingen doorgevoerd in verband met de HDN release van mei 2022.
  2. Het nieuwe product bunq Easy Mortgage doorgevoerd.
  3. De Onderlinge Zilverhuis Hypotheek is uitgebreid met de Overwaarde Hypotheek met periodieke opnames.
  4. Er zijn meerdere problemen opgelost.
  5. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2022.4

Versienummer: 2022.4
Releasedatum: 21 april 2022

In deze update:
  1. Nieuwe realtime overzichten voor hypotheekrentes en -voorwaarden beschikbaar onder menu 'Rentes & Voorwaarden'.
  2. Om een aanvraag in te kunnen dienen bij de Taxatheek is het voortaan verplicht dat er een agentnummer is gevuld in de instellingen bij 'Onderhoud - Beheer partijen'.
  3. Op het scherm 'Aanleiding' is de knop 'Productselectie' toegevoegd. Deze knop wordt alleen getoond als er meer dan 15 producten zijn en daarmee wordt een nieuw venster geopend waarop alle producten worden weergegeven.
  4. We hebbende voorwaarden en/of acceptatieregels van de volgende aanbieders aangepast: Aegon, Argenta, Clarian, HollandWoont, ING, MoneyYou, Nationale Nederlanden en Vista Hypotheken.
  5. Er zijn meerdere problemen opgelost.
  6. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2022.3

Versienummer: 2022.3
Releasedatum: 7 maart 2022

In deze update:
  1. De 'ABN AMRO Hypotheek voor Verhuur' en 'Florius Hypotheek voor Verhuur' zijn toegevoegd als hypotheekoptie. In de kennisbank is een korte instructie opgenomen.
  2. Onder het menu 'Help' is het item 'Bekende problemen' opgenomen. Dit item verwijst vervolgens naar deze pagina in de kennisbank.
  3. Op het scherm 'Opschonen klanten' kun je bij 'Laatste adviesmutatie' zelf een datum opgeven, zodat je selectiever klanten kunt verwijderen.
  4. De voorwaarden en/of acceptatieregels van de volgende aanbieders zijn aangepast: Allianz, Centraal Beheer, ING, Lloyds, Lot Hypotheken, Nationale Nederlanden, Obvion, Rabobank, Robuust en Woonfonds.
  5. Er zijn meerdere problemen opgelost, waaronder de berekening van een Dazure gelijkblijvende ORV.
  6. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2022.2

Versienummer: 2022.2
Releasedatum: 31 januari 2022

In deze update:
  1. Groene Hart Hypotheek is toegevoegd als geldverstrekker.
  2. Hypact is toegevoegd als serviceprovider.
  3. De volgende nieuwe producten zijn toegevoegd: Tulp Compleet Hypotheek en Impact Hypotheken.
  4. De voorwaarden en/of acceptatieregels van de volgende aanbieders zijn aangepast: Argenta, ASR, Clarian,  Nationale Nederlanden, Obvion, Hypotrust en Robuust.
  5. Er zijn meerdere problemen opgelost.
  6. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2022.1

Versienummer: 2022.1
Releasedatum: 3 januari 2022

In deze update:
  1. Fiscale- en sociale cijfers 2022 doorgevoerd.

Update versie 2021.5

Versienummer: 2021.5
Releasedatum: 15 december 2021

In deze update:
  1. Er zijn meerdere aanpassingen gedaan n.a.v. de HDN decemberrelease.
  2. De volgende geldverstrekker en gelijknamige hypotheeklabel is toegevoegd: Impact Hypotheken.
  3. De voorwaarden van de volgende aanbieders zijn aangepast: Aegon, Argenta, ASR, Hypotrust, Hypotrust Vrij Leven, Lloyds, Lot, Merius, Regiobank en Volksbankgroep.
  4. Er zijn meerdere problemen opgelost, waaronder de weergave van de eigenwoningschuld in het scherm Financieringsbehoefte.
  5. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2021.4

Versienummer: 2021.4
Releasedatum: 22 november 2021

In deze update:
  1. De nieuwe NHG cijfers en berekeningen van 2022 zijn beschikbaar in Adviesbox.
  2. De volgende producten zijn toegevoegd: de Credit Life Inkomensgarantie Compleet, de Credit Life Inkomensgarantie Ongevallen, de Credit Life Arbeidsongeschiktheidsrisicoverzekering en de TAF Hypotheekbeschermer.
  3. De volgende producten zijn stopgezet: de Taf Credit Life Special, de Taf Credit Life Personal en het product Restschuldfinanciering van Interbank.
  4. De voorwaarden van de volgende aanbieders zijn aangepast: Aegon, Allianz, Argenta, ASR, Clarian, Woonfonds, Hypotrust Woonbewust Hypotheek, ING, Lloyds, NIBC, Robuust, Syntrus Achmea, TAF, Volksbankgroep en Woonfonds.
  5. Er zijn meerdere problemen opgelost, waaronder de verzending van een HDN LX bericht, het aanmaken van een HDN bericht voor TAF en het inloggen op Online Inventarisatie.
  6. Klik hier om de volledige lijst te bekijken.

Update versie 2021.3

Versienummer: 2021.3
Releasedatum: 31 mei 2021
Alle wijzigingen: klik hier voor het overzicht.