Hoe kan ik een batch van klanten importeren of exporteren?

Ga naar het zoekscherm van Adviesbox en selecteer aan de linkerkant de adviseur om wie het gaat en klik op Zoeken.
In het beginscherm van Adviesbox naar tegel Klanten > rechts Batch Export (eerst mapje klanten maken op bureaublad voor de import).

Let op: Deze nieuwe map moet leeg zijn voordat je er de export bestanden neerzet.

Zet dit mapje over naar de andere PC, bijvoorbeeld via e-mail of via een usb stick.
Waar het geïmporteerd moet worden gaat u linksboven naar menu Advies - Batch Importeren.

Kies de map die je gekopieerd heeft en Adviesbox gaat importeren.
Als het erg veel adviezen betreft kunt u ze het beste per 100 importeren.
Doe dit door de adviezen per 100 in verschillende sub-mappen te zetten.