Hoe kan ik standaardteksten, agentnummers en rapporten exporteren?

Hoe kan ik standaardteksten, agentnummers en rapporten exporteren?

Standaardteksten: Op de oude pc:Onderhoud/ Instellingen/ inregelen> Standaard teksten> Exporteren (HBRS)

Agentnummers:Onderhoud/ Beheer partijen/ Geldverstrekkers (verzekeraars etc,) > Agentnummers uitwisselen /klikken op groene icoontje.

Rapporten: Afdrukken/ Rapport/ instellingen/ Kies rapport / exporteren.

Bij de nieuwe PC kunt u in dezelfde volgorde Importeren.