Hoe kan ik standaardteksten importeren?

Via menu Onderhoud - Instellingen, Inregelen - Standaard teksten kunnen teksten worden ingevoerd die bij het schrijven van een motivatie van een advies gebruikt kunnen worden.
Hierbij is ook de optie aanwezig om de standaard teksten te exporteren naar een bestand, in bestandsformaat 'Adviesbox standaardteksten (*.hbs)'.
En om teksten vanuit zo'n bestand te importeren.
Bij het importeren kunt u kiezen tussen het overschrijven van alle aanwezige teksten of het toevoegen.
Bij keuze voor 'toevoegen' wordt gecontroleerd of te importeren teksten al aanwezig zijn, zodat ze niet dubbel in het systeem komen.