Bij versturen naar Elements komt de melding: De koppeling is mislukt, reden SSO-authenticatie mislukt (resultaatcode 3 of 5)?

De SSO-authenticatie houdt in dat de webservice hem niet kan matchen met de koppelinggegevens die zijn opgevoerd.
            Resultaatcode 5 kan specifiek betrekking hebben op de SSO code, bijvoorbeeld een spatie daarin of een missend getal.

In 99% van de gevallen dat resultaatcode 3 verschijnt komt dit omdat het wachtwoord van de gebruiker is gewijzigd en Adviesbox nog de oude meestuurt.

Als je de gebruiker even op admin zet en hiermee inlogt kun je  bij "Onderhoud>instellingen> hdn koppelingen>Elements" de credentials actualiseren.

Vergeet niet hem daarna weer op gebruiker te zetten.