Kan ik het Elementsicoontje weer terug halen, zodat wij onze gegevens vanuit Adviesbox kunnen exporten naar Elements?

Kan ik het Elementsicoontje weer terug halen, zodat wij onze gegevens vanuit Adviesbox kunnen exporten naar Elements?

Het icoontje is afhankelijk van uw Elements koppeling.
Deze kun je zelf inregelen bij "Onderhoud > Instellingen > HDN Koppelingen > Elements".
Zodra het vinkje aangezet wordt zal het icoontje getoond worden (mits je een advies hebt geopend).

De SSO-code en organisatienummer kunt u in Elements vinden.

De instructie in Elements zelf hiervoor waren:
beheer > organisatie & personen > zoeken op <eigen organisatie>
Tabblad inventarisatie --> codes te vinden

Let op dat er een administrator van Adviesbox nodig is om deze op te kunnen voeren. Als "Onderhoud" ontbreekt zal je deze zelf niet in mogen regelen.
De optie "Beheer" in Elements is ook enkel beschikbaar voor degene die Elements beheert.
Als een van beiden ontbreekt kan je dit bij de beheerder aankaarten die het dan voor je kan inregelen of opzoeken.