Waarom wordt in dit geval in het rapportage bij AO onterecht uitgegaan van een volledige WGA-uitkering?

Waarom wordt in dit geval in het rapportage bij AO onterecht uitgegaan van een volledige WGA-uitkering?

Situatie:
In de rapportage AO wordt de inkomenssituatie bij 50% AO en 0% werken niet goed weergegeven. Het programma gaat uit van een volledige WGA-uitkering. Dat is niet correct.

Uitleg:
Indien u bij Onderhoud > Instellingen > Inregelen > Uitgangspunten advies" het toetsjaar AO op bijvoorbeeld 6/7 jaar zet, zal de vervolgperiode in het scenario goed worden weergegeven.