Waar kan ik de 'Bemiddelingsvergoeding geldlening' invoeren of aanpassen?

Waar kan ik de 'Bemiddelingsvergoeding geldlening' invoeren of aanpassen?

Het bedrag 'bemiddelingsvergoeding geldlening' is een vast bedrag dat u (per uur) berekent voor het bemiddelen van een advies.
Je kunt dit bedrag aanpassen door boven in het scherm op 'onderhoud/instellingen' en daarna op 'voorkeuren/tarieven' te klikken.
Rechts in het midden kun je dan het bedrag voor de bemiddelingsvergoeding invoeren of aanpassen.

Bij de Analyse-Aanleiding onder 'bemiddelingsvergoeding geldlening' worden dan automatisch de kosten opgevoerd.