Waar kan ik de serverproviders invoeren?

1e. Onderhoud > Beheer partijen > Serviceproviders/ betreffende partij aanvinken > ok.

2e Onderhoud > Beheer partijen > Geldverstrekkers /kies bijv. Munt > HDN-aanvraag naar Bijv. FinanCenter > ok.

1e:

• Related Articles

• Hoe kan ik een eenvoudige spaar-/betaalrekening invoeren?

Het invoeren van een eenvoudige betaal- of spaarrekening kun je als volgt doen. Ga op tabblad Inventarisatie - Huidige situatie naar tabblad Vermogen. Klik daar op de knop Nieuw en kies de betaal-/spaarrekening. Vervolgens kun je links onderin de ...
    • Waar kan ik het Persoonsgebonden Budget invoeren?

(Is een subsidie van de overheid om zelf zorg te kunnen inkopen die zij nodig hebben) Inkomen & fiscus > Overige inkomsten box1 > zelf invoer in witte vlak (rekent niet voor de toets) Bij tabblad Overige/Bijdrage > Bedrag > In de last ja aanvinken. ​
    • Waar kun je de Auto van de zaak invoeren ?

à inventarisatie / inkomen en fiscus à vinkje aanzetten bij fiscale bijtelposten + klikken op verdiepingsveld voor de juiste invoer bijtelling auto v/d zaak.
    • Waar kan ik kinderalimentatie invoeren?

De kinderalimentatie kan ingevoerd worden bij tabblad Inventarisatie - Huidige situatie - Overig. Zowel de te ontvangen en te betalen kinderalimentatie.
    • Waar kan ik de te ontvangen alimentatie invoeren?

Je kunt de te ontvangen alimentatie van de ex invoeren bij Inkomen & Fiscus > Overige inkomsten box 1 > klikken op het verdiepingsveld /Invullen Alimentatie ex. + ok