Hoe kan ik een eenvoudige spaar-/betaalrekening invoeren?

Het invoeren van een eenvoudige betaal- of spaarrekening kun je als volgt doen.
Ga op tabblad Inventarisatie - Huidige situatie naar tabblad Vermogen.
Klik daar op de knop Nieuw en kies de betaal-/spaarrekening.

Vervolgens kun je links onderin de opgebouwde waarde invoeren en de datum waarop die waarde aanwezig was.

Als het gaat om eigen vermogen waarover een fictief inkomen van 3% moet worden meegeteld voor de berekening van de maximale hypotheek, dan kun je dit invoeren op tabblad Analyse - Maximale Hypotheek.
Dan in het veld Vrij vermogen.