Waar kan ik zien hoe hoog de belasting in box 3 (VRH) wordt?

Waar kan ik zien hoe hoog de belasting in box 3 (VRH) wordt?

Op het overzicht 'Fiscaal inkomen' voor een jaar naar keuze kun je zowel de box 1 als box 3 heffing zien.
Via de knop Afdrukken bovenin het scherm kun je dit overzicht maken.

Het overzicht toont het belastbaar inkomen en de belasting box 3.

Op de volgende pagina van het overzicht staat de specificatie van de berekening.

Deze functionaliteit is beschikbaar vanaf Adviesbox release 2017.5.