Aandachtspunten Adviesbox Online

Inleiding

Welkom bij Adviesbox. In dit artikel lees je o.a. over een aantal aandachtspunten en de belangrijkste bekende problemen.

Aandachtspunten

Goed om te weten:
  1. Voor het eerste gebruik van HDN stel je eenmalig het HDN nummer in. Hiervoor ga je in Adviesbox Online naar Contract en vervolgens kun je op het scherm HDN nodenummer het nummer invoeren en activeren. Daarna kan je aanvragen verzenden en ontvangen in Adviesbox Online.
  2. Als je al een account hebt, ga je naar portaal.adviesbox.nl om op het inlogscherm van Adviesbox Online te komen.
  3. Ga naar Bekende problemen voor een overzicht van de belangrijkste bekende (on)opgeloste problemen met Adviesbox Online.

Ondersteuning

1. Je kunt contact opnemen met onze servicedesk door in Adviesbox via het vraagteken-icoon te klikken op Melding maken.
  2. Heb je een vraag over een specifiek adviesdossier? Open dan het advies in de app Advies en kies vervolgens voor Melding maken. Dan is het namelijk mogelijk om het adviesdossier zonder klantgegevens mee te sturen.
  3. Liever telefonisch contact? Bel dan naar onze servicedesk op nummer 0182 200 300 en kies voor Adviesbox Online.