Bekende problemen

Inleiding

Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste bekende (on)opgeloste problemen met Adviesbox.

Bekende problemen

Voorstel

1. Bij koopsom onder NHG-grens wordt NHG niet default aangezet.
  2. Bij Leningdeel wordt de begindatum renteaftrek verkeerd teruggerekend na wijzigen van einddatum renteaftrek.

Scenario's

1. In het scenario pensioen ontbreekt de tabel bij gewenst Netto besteedbaar inkomen.
  2. In het scenario overlijden wordt nog geen rekening gehouden met nabestaandenpensioen.
In de release notes van Adviesbox Online kun je een overzicht van de belangrijkste opgeloste problemen, verbeteringen en nieuwe functionaliteiten terugvinden.