Wat kan ik doen als ik de HDN-melding krijg: 'Bij het genereren van het HDN bericht zijn fouten opgetreden VERPLICHT Header/Verzendnaam VERPLICHT LevenAanvraag/Partij'?

Wat kan ik doen als ik de HDN-melding krijg: 'Bij het genereren van het HDN bericht zijn fouten opgetreden VERPLICHT Header/Verzendnaam VERPLICHT LevenAanvraag/Partij'?

In het advies klikt u op CTRL +W
Dan volgt een scherm waar dan Import +de adviseur vermeldt staat.  Klikken op de adviseur zodat het bedrijf gevuld wordt en vervolgens weer op CTRL+W.  zodat het juiste bedrijf vermeld staat.
Dit komt omdat het een import dossier van Elements is.

U kunt ook bij Advies / klikken op  Wijzigen adviseur van huidig advies. In het vervolgscherm kiest u voor de adviseur en op ok.