Hoe kan ik de oude bedrijfsnaam op de offertesvervangen door onze nieuwe bedrijfsnaam?

Hoe kan ik de oude bedrijfsnaam op de offertesvervangen door onze nieuwe bedrijfsnaam?

Situatie: Klant heeft een nieuwe licentie maar de offertes komen nog op de oude bedrijfsnaam binnen.

Bij Advies/ Wijzigen adviseur huidige advies/ aanpassen adviseur + ok. Nu kan de aanvraag verstuurd worden met de nieuwe licentie.