Werkwijze Duokoop aanvragen

Inleiding

Als Duokoop in de hypotheek zit dan komt er een optie DNGB (Duokoop) bij om de aanvraag direct naar DNGB te verzenden. Naast de optie om een aanvraag direct naar de geldverstrekker te sturen.

Aanvraag naar Serviceprovider / andere bemiddelapplicatie

Er is nu een tweede mogelijkheid om de Duokoop aanvraag te verzenden namelijk middels de keuze voor een Serviceprovider (afkomstig uit Instellingen --> Beheer partijen --> Serviceproviders).

Als voor een Serviceprovider wordt gekozen dan wordt bij het drukken op 'Aanvraag aanmaken' gevraagd of de aanvraag voor de geldverstrekker of de aanvraag voor DNGB (Duokoop) aangemaakt moet worden. Als adviseur bepaal je welke aanvraag je wilt versturen.

Wil je beide aanvragen versturen en wordt het advies geblokkeerd na het aanmaken van de eerste aanvraag. Maak dan een kopie van het advies. Open de kopie van het advies en maak dan op bovenstaande manier de andere aanvraag aan.

• Related Articles

• Hoe kan ik een Duokoop invoeren in Adviesbox?

Voor het invoeren van een Duokoop zie bijgevoegde gebruikersinstructie in PDF formaat.
    • Koppeling: Duokoop

Zie bijgevoegd PDF bestand voor een instructie hoe een aanvraag met Duokoop te versturen.
    • Krediet aanvragen

à voorstel 1 (of 2 of 3) / krediet à op nieuw klikken à Credivance of Interbank kiezen à soort krediet kiezen
    • ORV aanvragen via HDN

Mogelijk bij à Aegon - Florius Brand -  New Day Legal and General Dazure - Reaal Dela - Regio Bank Delta Lloyd - TAF
    • 1e hypotheek aanvragen (starter)

Hypotheek-aanvraag voor klant die momenteel geen hypotheek (meer) hebben. à analyse / aanleiding à huidige hypotheek wijzigen à in financieringsbehoefte kiezen voor 1e hypotheek