Wat houdt een binnendienstlicentie in?

Een BInnenDIenst (BIDI) versie moet de volgende hoofdtaken kunnen uitvoeren:

· Invoeren of aanpassen van geïnventariseerde klant gegevens

· Alle Adviesdossier taken, notities enz

· HDN aanvragen verzenden, zelfs eventueel aanvullen met ontbrekende gegevens

· Bankgarantie, taxatie aanvragen

· Aanvraagformulieren, overzichten en rapportages printen

Algemeen geldt een binnendienstmedewerker is niet adviesbevoegd. Vandaar dat alle adviesgerelateerde zaken niet aan te passen moet zijn voor de BIDI.

Altijd in combinatie met Adviesdossiermodule wordt de Bidi aangeschaft. Dus is niet los met Adviesbox af te nemen.