Waarom moet ik de MACT bij elke update opnieuw toepassen?

Door bij het toepassen bij de toolkit het vinkje bij "FILE_VERSION" uit te zetten.

Achtergrondinformatie
Adviesbox dient uitgevoerd te worden met Administrator rechten.
Er zijn aanpassingen in Windows mogelijk om dit voorkomen dat Adviesbox met een Administrator account moet worden opgestart.
Een voorbeeld van een tool waarmee u per applicatie rechten kunt toekennen is de “Microsoft Application Compatibility Toolkit” (MACT).
Deze is te vinden op de volgende website: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7352
Intersoftware biedt geen ondersteuning bij installatie en gebruik van deze Microsoft tool.