Waar kan ik de tussenpersoon (TP) nummers invoeren?

Bij menu Onderhoud - Beheer partijen.
Klik op betreffende geldverstrekker.
Het agentnummers rechts bovenin met het groene plus-icoontje toevoegen.

• Related Articles

• Waar kan ik de serverproviders invoeren?

1e. Onderhoud > Beheer partijen > Serviceproviders/ betreffende partij aanvinken > ok. 2e Onderhoud > Beheer partijen > Geldverstrekkers /kies bijv. Munt > HDN-aanvraag naar Bijv. FinanCenter > ok. 1e:
    • Waar kan ik het Persoonsgebonden Budget invoeren?

(Is een subsidie van de overheid om zelf zorg te kunnen inkopen die zij nodig hebben) Inkomen & fiscus > Overige inkomsten box1 > zelf invoer in witte vlak (rekent niet voor de toets) Bij tabblad Overige/Bijdrage > Bedrag > In de last ja aanvinken. ​
    • Hoe kan ik een eenvoudige spaar-/betaalrekening invoeren?

Het invoeren van een eenvoudige betaal- of spaarrekening kun je als volgt doen. Ga op tabblad Inventarisatie - Huidige situatie naar tabblad Vermogen. Klik daar op de knop Nieuw en kies de betaal-/spaarrekening. Vervolgens kun je links onderin de ...
    • Waar kun je de Auto van de zaak invoeren ?

à inventarisatie / inkomen en fiscus à vinkje aanzetten bij fiscale bijtelposten + klikken op verdiepingsveld voor de juiste invoer bijtelling auto v/d zaak.
    • Kan ik het tussenpersoonsnummer wijzigen in voorstel omdat er 2 in staan?

Door het juiste tussenpersoonsnummer te kiezen in het Voorstel (nadat bij Beheer/ Partijen het verkeerde Tp-nummer is verwijderd en de goede ingevoerd + deze op te slaan) zal het oude Tp-nummer niet meer verschijnen.