Standaardteksten importeren of exporteren

Via de app Instellingen > het scherm Standaardteksten > Importeren en exporteren kun je motivatieteksten importeren en exporteren.

Standaardteksten exporteren
Klik op de knop Standaardteksten exporteren.
Vervolgens wordt er een bestand met de naam StandaardtekstExport.json aangemaakt en gedownload naar je computer.

Standaardteksten importeren
Klik op de knop Standaardteksten importeren.
Sleep of kies een json-bestand met de standaardteksten naar de pop-up Standaardteksten importeren.
Vervolgens kun je kiezen of je de huidige teksten wilt overschrijven of toevoegen

Via menu Onderhoud - Instellingen, Inregelen - Standaard teksten kunnen teksten worden ingevoerd die bij het schrijven van een motivatie van een advies gebruikt kunnen worden.
Hierbij is ook de optie aanwezig om de standaard teksten te exporteren naar een bestand, in bestandsformaat 'Adviesbox standaardteksten (*.hbs)'.
En om teksten vanuit zo'n bestand te importeren.
Bij het importeren kunt u kiezen tussen het overschrijven van alle aanwezige teksten of het toevoegen.
Bij keuze voor 'toevoegen' wordt gecontroleerd of te importeren teksten al aanwezig zijn, zodat ze niet dubbel in het systeem komen.