Kan ik een formulier met overige uitgaven printen?

Om de uitgaven weer te geven gaat u naar Inventarisatie/ Huidige situatie > tabblad Uitgaven.

In dat scherm linksboven zet u het vinkje aan bij 'Uitgaven meenemen in NBI-overzichten'.
Nu kunt u onder het tabblad Voorstel - Uitgaven ook de uitgaven inzien, aanpassen e/o invullen.

Om een leeg formulier uit te printen, klikt u in hetzelfde tabblad bij Afdrukken/ aanvinken blanco/ klik op W(ord)icoontje.