Waar kan ik bij een bestaande klant een nieuw dossier toevoegen?

Waar kan ik bij een bestaande klant een nieuw dossier toevoegen?

Een nieuw dossier toevoegen
Voor een bestaande klant voeg je als volgt een nieuw dossier toe:
  1. Ga naar de advies-app.
  2. Zoek in de zoekbalk de klant.
  3. Als de klant gevonden is, dan klik je op de gegevens van de klant. Er verschijnt een pop-up met een overzicht van alle dossiers van deze klant.
  4. Klik op de knop + Nieuw dossier om een nieuw adviesdossier te openen. Je kunt gelijk aan de slag met je advies.

Een dossier kopiëren
Je kunt ook een bestaand dossier kopiëren. Dit doe je als volgt:
  1. Ga naar de advies-app.
  2. Open het dossier dat je wilt kopiëren.
  3. In de dossierbalk open je het menu Dossier.
  4. Vervolgens kies je de optie Dossier kopiëren.
  5. Er verschijnt een pop-up. Pas eventueel de korte- en/of lange beschrijving van het adviesdossier aan.
  6. Daarna kies je voor Dossier kopiëren en openen.