Tijdelijke te lage netto maandlasten in Adviesbox (Status: opgelost)

Tijdelijke te lage netto maandlasten in Adviesbox (Status: opgelost)

Donderdag 6 december 2018 - Vanwege oplettendheid van een aantal Adviesbox gebruikers is ontdekt dat er mogelijk in uw berekeningen een fout heeft kunnen plaatsvinden in het berekenen van de netto maandlast. De ontstane berekeningsfout hing samen met de update van 3 december.  We adviseren u om berekeningen die gemaakt zijn op 4 of 5 december te controleren.
Uiteraard is deze fout hersteld en zijn alle huidige berekeningen juist, maar vinden het belangrijk om alsnog deze melding te doen om elk nadelig gevolg voor klanten uit te sluiten.