Waar kan ik zien wat de terugverdienperiode bij oversluiten is?

Waar kan ik zien wat de terugverdienperiode bij oversluiten is?

Op tabblad Analyse - Aanleiding kiest u voor 'Hypotheek wijzigen'.
Vervolgens naar tabblad Financieringsbehoefte en kies als 'Soort Financiering' voor Oversluiten.
Nu verschijnt er onder Analyse een tabblad 'Hypotheek oversluiten' waar de terugverdienperiode inzichtelijk is.

Dit tabblad rekent volgens AFM richtlijn alleen met de bruto rentelasten, dus niet met lasten die verband houden met aflossing van de hypotheek.