Te veel Entiteiten Uitkering, Volgnr: 10

Bij het versturen van de aanvraag kan het zijn dat de onderstaande foutmelding verschijnt:

De foutmelding Teveel Entiteiten uitkering, Volgnr: 10 Impliceert dat er teveel in Pensioenen in de aanvraag staan.
Navigeer in het Advies naar Inventarisatie>Pensioen:

Hier staan voor de gekozen Geldverstrekker teveel pensioenen.
Dit is op te lossen door enkele Pensioenen samen te voegen en in de omschrijving mee te geven dat het wel om aparte pensioenen gaat.