Hoe kan ik sjablonen opnieuw instellen?

Wanneer er sjablonen zijn overgenomen kan het zijn dat deze niet direct beschikbaar zijn. In Adviesbox dienen deze sjablonen dan eerst (opnieuw) ingesteld te worden.

1. Open in Adviesbox een advies.

2. Ga nu naar het scherm ‘Afdrukken…’ en kies voor ‘Volledig financieel plan’.

3. Klik op Instellingen > Sjabloon klik op verdiepingsveld.

4. Voeg nu met het groene plusje het gewenste sjabloon toe en druk op ‘OK’.

5. Het sjabloon is ingesteld en bij het afdrukken te selecteren in het menu ‘Sjabloon’