Acceptatie

Inleiding

Het scherm Acceptatie geeft een indicatie over de slagingskans van de (hypotheek)aanvraag.
In dit artikel lees je meer over de opbouw van het scherm en een kort toegelicht over het scherm.

Opbouw scherm

Onderdelen hoofdscherm
Specificatieschermen
1. Hypotheek
1. Specificatie totaal gevraagde hypotheek
2. Indicatie
2. Specificatie indicatie meer/minder lenen
3. Toelichting
3. Specificatie extra aflossing

Algemeen

1. Op het scherm Acceptatie staat een overzicht met alle geadviseerde (nieuwe) hypotheken.
  2. Bij het vraagteken achter het bruto inkomen van de aanvrager zie je op basis van welke inkomstenverklaring(en) het inkomen is vastgesteld.
  3. Je krijgt een indicatie of het product wel/niet wordt geaccepteerd door de geldverstrekker.
  4. Als de indicatie Afgewezen is, dan krijg je een toelichting.
  5. De beoordeling en goedkeuring vindt altijd door de geldverstrekker zelf plaats.