Melding: Runtime error 480 can't create autoredraw image

Deze melding wordt vrijwel altijd gegenereerd door onvoldoende beschikbare systeemmiddelen om een bewerking binnen Adviesbox uit te voeren (grafisch geheugen, fysiek geheugen, virtueel geheugen, etc.). Om de melding op te lossen dien je het systeem opnieuw op te starten.

Als de melding zich vaker voordoet, kun je extra geheugen toevoegen aan het systeem of het aantal geopende toepassingen verminderen wanneer u de drilldownviewer gebruikt.

Door middel van het aanpassen/ophogen van de SessionPoolSize en/of SessionViewSize kan er meer grafisch geheugen per gebruiker toegewezen worden.