Release notes versie 2024.Q3.7

Versienummer: 2024.Q3.7
Releasedatum: 8 oktober 2024

In deze update:
  1. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  2. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Maatschappijwijzigingen

1. De ORV van a.s.r. is nu ook via HDN aan te vragen. A.s.r. heeft onlangs het levenbericht gepubliceerd.

Verbeteringen

1. De resultaten van de Hypotheekvergelijker zijn verbeterd en komen nu overeen met de lokale versie van Adviesbox

2. Sommige motivatieteksten werden verborgen achter tabellen. Dit is hersteld en alle teksten worden nu in het rapport opgenomen.

3. De einddatum van de alimentatie aan de ex-partner kan nu ook opgeslagen worden.

4. De boeterente, ingevoerd in Financieringsopzet, werd niet vermeld in het scherm Hypotheek oversluiten.

5. In een tabel in het scherm Acceptatie werd de werkelijke maandlast niet vermeld nadat een leningdeel tijdens de toetsperiode werd afgelost.

6. In het scherm Kapitaalverzekering is de invoer van de specificaties van de ORV verbeterd.