Release notes versie 2024.Q3.4

Versienummer: 2024.Q3.4
Releasedatum: 27 augustus 2024

In deze update:
  1. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  2. Hebben we voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  3. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Maatschappijwijzigingen

1. Voorwaarde m.b.t. overbruggingskrediet bij onverkocht pand is bij Lot Hypotheken aangepast.
  2. Voorwaarde m.b.t. automatische rentedaling bij lagere LTV bij Allianz is aangepast.
  3. Voorwaarde m.b.t. overbruggingskrediet bij onverkocht pand is bij Centraal beheer aangepast.
  4. Het aantal leningdelen bij BLG is niet langer beperkt.

Verbeteringen

1. Rentekorting bij ING werd niet getoond.
  2. Fout bij het omzetten van een leningdeel verholpen.
  3. Vraag over studielening wordt nu ook bij een omzetting getoond.
  4. Bij het toevoegen van een tweede huidige woonsituatie ontstond een foutmelding.
  5. Automatische rentedaling bij bereiken lagere LTV-klasse werkt weer.
  6. Inlezen van een hbx-bestand kon een foutmelding geven. Dit is opgelost.
  7. Bij het versturen van een groot bestand kon een foutmelding 0 optreden. Dit is opgelost.
  8. Bij aanmaken van HDN aanvraag kon een 404 foutmelding optreden. Dit is opgelost.