Release notes versie 2024.Q3.1

Versienummer: 2024.Q3.1
Releasedatum: 16 juli 2024

In deze update:
  1. Werking van  het navigatiemenu is verbeterd.
  2. Energielabel van woning staat niet standaard meer op energielabel C.
  3. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  4. Hebben we voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  5. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Maatschappijwijzigingen

1. Woonfonds Woongenot is niet meer voor nieuwe klanten.
  2. Vista heeft de acceptatienorm voor overwerk gewijzigd.

Verbeteringen

1. Het energielabel van woning wordt niet meer standaard gevuld met label C om zodoende fouten in de berekening te voorkomen.
  2. Werking van dicht- en openklappen van het navigatiemenu in de huidige situatie is verbeterd.
  3. Gebruik van tabtoets is in de gehele applicatie verbeterd.
  4. Importeren van een hbx zonder bouwjaar is verbeterd.
  5. Wanneer bij het importeren van een advies uit Adviesbox desktop in Adviesbox Online de adviseur niet aanwezig is, kan een andere adviseur gekoppeld worden.
  6. Bij dossiers, gemigreerd vanuit Adviesbox desktop, wordt het originele klantprofiel in een apart venster in het Klantprofiel vermeld.
  7. Bij kapitaalverzekering is de verwerking van een ingebrachte polis verbeterd bij een fiscale voortzetting.
  8. De berekening van de extra aflossing om de hypotheek passend te krijgen is verbeterd (in het scherm Acceptatie).
  9. De bepaling van de restschuld voor de berekening van de boeterente is verbeterd.
  10. De bepaling van de restschuld van doorlopende leningdelen op de ingangsdatum van de berekening is verbeterd.