Release notes versie 2024.Q2.5

Versienummer: 2024.Q2.5
Releasedatum: 18 juni 2024

In deze update:
  1. Calcasa Desktoptaxatie is toegevoegd.
  2. Dazure Lastenbeschermer AO-WW en GoedIdee Light Overlijdensrisicoverzekeringen zijn toegevoegd.
  3. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  4. Hebben we voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  5. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Maatschappijwijzigingen

1. Aanvraag van een desktoptaxatie bij Calcasa is toegevoegd in scherm Aanvraag > Taxatie.
  2. Nieuw product Dazure AO-WW Lastenbeschermer opgenomen in Adviesbox.
  3. Introductie verbeterde TAF Inkomensbeschermer, nu ook WW-dekking en indexatie mogelijk.
  4. Introductie Dazure GoedIdee Light Overlijdensrisicoverzekering.
  5. Eenmalige opname bij OG Zilverhuis hypotheek is weer mogelijk.
  6. Vermelding toetsinkomen bij Vista i.c.m. accountantsverklaring aangepast. Lloyds Verduurzamingshypotheek toegevoegd.

Verbeteringen

1. Spinner bij verzenden van aanvraag tonen.
  2. Navigatie in de linkerkolom is verbeterd.
  3. Op het portaalscherm onder het Vraagteken-icoontje zijn de releasenotes te vinden.
  4. Tonen upload-knop in HDN Dossier app hersteld.
  5. Meldingstekst in scherm Vermogen verbeterd.
  6. Bij het invoerveld is toegevoegd dat alimentatie per jaar is.
  7. Fitrex waarde doel taxatie werd niet opgeslagen.
  8. Duidelijke vermelding welke velden verplicht zijn in losse Maximale hypotheek in App Berekeningen.
  9. Aanpassing lettertype zodat overal hetzelfde wordt getoond.
  10. Verbetering tonen van waarschuwingsicoontje.
  11. Weergave menu Documenten verbeterd.
  12. Foutmeldingen op portaalscherm verholpen.
  13. Opslaan adres verbeterd.
  14. Foutmelding bij verwijderen kapitaalverzekering verholpen.
  15. Tekstuele aanpassingen gedaan op diverse schermen.

Overig

1. Bij het verwijderen van een medeaanvrager wordt nu wel een waarschuwing getoond.
  2. Het vullen van de HDN AX-berichten op meerdere punten verbeterd.
  3. Controle op ingangsdatum verbeterd.
  4. Problemen met verwerking HDN-berichten verholpen.
  5. Probleem met gekopieerd dossier verholpen.