Release notes versie 2024.Q2.2

Versienummer: 2024.Q2.2
Releasedatum: 23 april 2024

In deze update:
  1. Nieuwe Scildon Lifestyle Stoppen met roken ORV is toegevoegd.
  2. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost met betrekking tot het aanvragen via HDN.
  3. Hebben we voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  4. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Aanvragen

1. We hebben meerdere problemen met versturen van aanvragen opgelost.
  2. We hebben technische verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot HDN.
  3. De huurlasten van de huidige woning worden nu opgenomen in de AX bij een aanvraag voor een Verhuurhypotheek.

Berekeningen

1. In een adviescasus werd de berekening van de maximale overbruggingskrediet niet correct uitgevoerd. Dit hebben we gecorrigeerd.
  2. In de Acceptatie hebben we de werking van de berekening maximale hypotheek o.b.v. onderpand verbeterd.

Maatschappijen, voorwaarden en acceptatieregels

1. Nieuwe Scildon Lifestyle Stoppen met roken ORV is toegevoegd.
  2. Een acceptatieregel bij Neo Hypotheken is aangepast. Neo Hypotheken accepteert geen aanvragen met Starterslening.
  3. Een acceptatieregel bij Tulp Riant is verwijderd over verplichte ORV.
  4. Een acceptatieregel is ingebouwd, dat Woonfonds Verhuur hypotheek maximaal € 300.000,- o.b.v. onderpand mag zijn.

Overig

1. Een probleem met onvoldoende rechten bij het exporteren van een eigen dossier is verholpen.
  2. Een probleem bij het versturen van een servicedeskmelding is verholpen.
  3. Een probleem bij het importeren en exporteren van standaard teksten is verholpen.
  4. Een probleem met het inlezen van een Elements-bestand inclusief brondata is verholpen.
  5. Er zijn meerdere teksten aangepast, waaronder bij het onderdeel Energielabel, huidig hypotheek en €-teken uitlijning.
  6. Bij het navigeren naar een ander scherm werd soms de inbreng eigen geld niet goed opgeslagen.