Release notes versie 2024.Q1.4

Versienummer: 2024.Q1.4
Releasedatum: 27 februari 2024

In deze update:
  1. Is de koppeling met BNP Paribas Cardif toegevoegd.
  2. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  3. Hebben we voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  4. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Aanvragen

1. We hebben meerdere problemen met versturen van aanvragen opgelost.

Documenten

1. Als je een document onder het menu 'Rapportage' > 'Overzicht downloaden' gaat downloaden, zoals Hypotheeklasten, dan krijgt het document automatisch de naam van het overzicht mee.
  2. Een aantal gebruikers kreeg een onvolledig adviesrapport, dit probleem is opgelost.

Instellingen

1. Voor een oudere gebruikersgroep Beheerder is nu ook de Contract-app en de HDN Dossier-app beschikbaar gesteld.
  2. Bij Instellingen > Beheer partijen > Software koppelingen is op het specificatiescherm van Elements meerdere informatie-icoontjes met extra toelichting toegevoegd.
  3. Bij Instellingen is op het scherm Software koppelingen +Dossier (Finly) en Accelerate toegevoegd. Het is ook mogelijk om zelf een software koppeling toe te voegen.
  4. Bij Instellingen > Autorisatieniveau is het nu ook mogelijk om het autorisatieniveau voor software koppeling in te stellen.
  5. Als je in Contract een nieuwe medewerker toevoegt kun je meteen de velden Licentie, Vestiging en Gebruikersgroep invullen. Daarnaast kun je nu kiezen voor de gebruikersgroep Medewerker i.p.v. Medewerkers.
  6. De licentie van Adviesbox kon bij een aantal medewerkers niet gekoppeld worden, dit probleem is opgelost.
  7. Voorheen moest elke vestiging in de Contract-app een uniek AFM nummer hebben, dit hoeft nu niet meer.

Koppelingen

1. Er is een aantal aanpassingen gedaan m.b.t. de aanvraag naar Elements.
  2. Het is nu mogelijk om via Adviesbox Online een bankgarantie bij BNP Paribas Cardif aan te vragen.

Maatschappijen, voorwaarden en acceptatieregels

1. Bij Volksbank Bespaarhypotheek zijn de afslagen voor energielabel A en energielabel B aangepast.

Overig

1. We hebben meerdere designverbeteringen doorgevoerd op o.a. de schermen Pensioen, Hypotheek, Vermogen en Financieringsbehoefte.