Release notes versie 2024.Q1.3

Versienummer: 2024.Q1.3
Releasedatum: 14 februari 2024

In deze update:
  1. Hebben we de koppeling met Nationale Waarborg toegevoegd voor het aanvragen van een bankgarantie.
  2. Is de koppeling met NTS toegevoegd, zodat het mogelijk is om vanuit Adviesbox Online een taxatie-aanvraag naar Nationale Taxatie Service te verzenden.
  3. Zijn er meerdere verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.
  4. Hebben we voor meerdere maatschappijen de voorwaarden en acceptatieregels bijgewerkt.
  5. Een overzicht van de meest relevante wijzigingen staat hieronder.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen

Aanvragen

1. Voor Aegon kan een aanvraag op een woning zonder hypotheek nu ook verwerkt worden.
  2. De aanvraag voor een ASR Levensrentehypotheek kan verwerkt worden.
  3. De koppeling voor het aanvragen van een taxatie bij NTS is nu ook toegevoegd.
  4. Bij het valideren van een aanvraag voor HDN worden nu specifieke maatschappijschema’s gebruikt zodat een aanvraag eenvoudiger en beter verwerkt kan worden.

Koppelingen

1. De koppeling met Nationale Waarborg is toegevoegd voor het aanvragen van een bankgarantie.

Maatschappijen, voorwaarden en acceptatieregels

1. Bij Venn hypotheken is het niet mogelijk om een Wajong-uitkering bij het toetsinkomen mee te nemen.
  2. De voorwaarden en acceptatieregels van de ASR Verduurzamingshypotheek zijn bijgewerkt.
  3. Voor Obvion is de acceptatieregel m.b.t. de maximale overbrugging op nog niet verkocht onderpand aangepast.
  4. De productcodes en productnamen van Hera Life zijn aangepast.

Overig

1. Bij een dossier van een alleenstaande wordt niet meer 'Medeaanvrager' bovenin het scherm getoond.