Oude HDN uitzetten

Gebruikersinstructie voor het uitzetten van de oude HDN services.
Disclaimer: Dit zijn handelingen die normaal gesproken door je systeembeheerder gedaan worden. Hoewel de handleiding je er stap voor stap doorheen begeleid kan je er uiteraard ook voor kiezen je beheerder te vragen.

1. Klik met de rechtermuis op de taakbalk en kies voor "Taakbeheer".
(Mocht gelden dat deze uitgegrijsd is dan kan je deze instructies niet uitvoeren en moet het door de systeembeheerder gedaan worden.)

2. Zorg er voor dat deze is opgengeklapt en kies bovenin voor "Services". Kies erna onderin voor "Services openen".

3. Voer deze stap voor de volgende 3 services één voor één uit:
CSE Scheduler Daemon
HDN Local Webservice
HDN Monitoring Service
Zoek deze op in de lijst en kies met de rechtermuis voor "Eigenschappen".
Kies in het vervolgscherm voor "Stoppen" en zet de "Status van service" op "Uitgeschakeld".
Bevestig de aanpassingen met "Ok".

4. Controleer of de Adviesbox HDN Service wordt uitgevoerd. Dit zou reeds het geval moeten zijn. Zo niet bel onze ServiceDesk op 0182 200309 of neem contact op met je systeembeheerder.