Waarom is het noodzakelijk om Adviesbox regelmatig te updaten?

Waarom is het noodzakelijk om Adviesbox regelmatig te updaten?

Om Adviesbox technisch en inhoudelijk up-to-date te houden is het noodzakelijk regelmatig te updaten.
De update is gemakkelijk uit te voeren door op het startscherm op ‘Update software & rente’ te klikken.
Ook is er bij de instellingen de mogelijkheid om de update periodiek automatisch uit te laten voeren. Ga hiervoor bij de instellingen naar Technisch / Algemeen.
Standaard staat deze instelling op het dagelijks automatisch ophalen van de updates. De update vindt dan plaats zodra Adviesbox de eerste keer die dag wordt opgestart.