Melding: Dit advies is reeds in gebruik + run-time error 3265

Melding: Dit advies is reeds in gebruik + run-time error 3265

Deze melding kan optreden indien u de nieuwe release heeft geïnstalleerd, maar Adviesbox niet de database heeft kunnen bijwerken.
Dit kan voorkomen indien er meerdere gebruikers dezelfde adviezen.mdb gebruiken, waardoor het bestand vastgehouden wordt door de ander.
Door alle Adviesboxen te sluiten zal het bestand vrijgegeven worden. (Dit is te controleren door naar de database locatie te navigeren en te kijken of het bestandje Adviezen.ldb aanwezig is.)
Is deze niet langer aanwezig, dan kan Adviesbox opnieuw gestart worden, waarna deze automatisch de database converteert en het probleem verhelpt.
Zodra de conversie klaar is, start Adviesbox door en kan iedereen weer de applicatie opstarten.