Kan ik ook op andere pc's binnen het bedrijf met mijn Adviesbox-account inloggen?

Kan ik ook op andere pc's binnen het bedrijf met mijn Adviesbox-account inloggen?

De licentie voor Adviesbox is niet pc gebonden maar Adviseurs gebonden. U kunt deze op meerdere systemen installeren.

De adviezen worden echter lokaal in een database op de pc opgeslagen en zullen standaard niet op andere systemen te zien zijn.

Door deze database op een centrale locatie te zetten waar alle systemen bij kunnen en de Adviesboxen naar deze locatie te verwijzen zal gelden dat u op alle pc's dezelfde informatie kunt inzien.

Uw systeembeheerder kan u informeren over de mogelijkheden hiertoe binnen uw omgeving. Zie ook de Installatiehandleiding Adviesbox.