Hoe kan ik adviezen exporteren naar een andere PC?

In het hoofdscherm ga je naar klanten. Rechts zie je een icoontje Batch Export.

Je maakt een mapje aan om de dossiers te in plaatsen welke u kiest bij het exporteren.
Zet dit mapje over naar de andere PC, bijvoorbeeld via e-mail of via een usb stick.

Waar het geïmporteerd moet worden gaat u linksboven naar menu Advies - Batch Importeren.
Kies de map die je gekopieerd heeft en Adviesbox gaat importeren.
Als het erg veel adviezen betreft kunt u ze het beste per 100 importeren.