Ja, via menu Onderhoud - Instellingen is hier voor te kiezen.
Kies in het instellingen menu voor (HDN) Koppelingen - HDN.
Hier kunt u ervoor kiezen berichten ouder dan 6, of ouder dan 12 maanden automatisch te laten verwijderen.
De berichten worden telkens bij het opstarten van Adviesbox gecontroleerd en verwijderd indien van toepassing.
Na het instellen van 6 of 12 maanden kunt u adviesbox opnieuw opstarten waarna de oudere berichten worden verwijderd.
Verwijderde berichten kunnen niet weer hersteld worden.