Koppeling: NWWI voor taxatieaanvragen

1 Inleiding

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe NWWI in Adviesbox kan worden ingeregeld en hoe taxatieaanvragen via Adviesbox bij NWWI kunnen worden ingeschoten. Hierbij wordt uitgegaan van een basiskennis van Adviesbox.

2 Instellen NWWI

Klik in het hoofdscherm van Adviesbox op Onderhoud en vervolgens op Beheer partijen.

Kies nu voor Taxatiebureau's.

Selecteer NWWI en voeg uw Agentnummer toe door rechts in het scherm op het groene plusje te klikken.

Bevestig het ingevoerde Agentnummer door op OK te klikken en sluit het scherm af door op OK rechts onderin het scherm te klikken.

3 Taxatieaanvraag inschieten naar NWWI

Maak vervolgens in Adviesbox een berekening voor de klant. Onder Aanvraag> Taxatie & validatie kan nu de taxatieaanvraag worden ingevuld door achter Taxatiebureau/-instituut te kiezen voor NWWI.

Zorg dat alle verplichte velden worden ingevoerd; indien er informatie mist verschijnt hierover een opmerking bij het verlaten van het scherm. In het veld 'Opmerkingen' moet in ieder geval het telefoonnummer worden ingevuld van de contactpersoon die de taxateur moet benaderen voor het maken van een afspraak.

Ga vervolgens naar het tabblad (HDN) Aanvraag en kies hier voor Taxatieaanvraag. NWWI staat nu als Taxatie instelling geselecteerd. Klik tenslotte op Aanvraag versturen.

Onderstaande melding verschijnt nu en een regel met gegevens van de aanvraag verschijnt in het berichtenveld.