Koppeling: Calcasa

Inleiding

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe je binnen Adviesbox een koppeling kan maken met Calcasa.

Koppeling met Calcasa toevoegen

1. Ga in Adviesbox naar het menu Onderhoud en kies vervolgens voor Instellingen - (HDN) Koppelingen - Calcasa.
  2. Selecteer het vakje bij Koppeling met Calcasa en klik op OK.

3. Vervolgens verschijnt er in de balk bij Sluit advies de knop Desktop Taxatie.

4. Als je op de knop Desktop Taxatie krijg je een pop-up met een melding dat je voor het aanvragen van een desktoptaxatie gebruik kunt maken van het aanvraagformulier van Calcasa.

5. Als je op de link Desktoptaxatie aanvragen klikt wordt je doorgestuurd naar Desktop Taxatie. Hier kun je de aanvraag doen.

Heb je al een account bij Calcasa? Klik dan op de link Naar het Calcasa portaal

Eigen account aanmaken

Via https://app.desktoptaxatie.nl/intermediair-registratie is het mogelijk om (kosteloos) een eigen account aan te maken. Binnen het account heb je de mogelijkheid om tegoed te storten waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. Zo heb je één centrale plek waar iedereen binnen het kantoor alle aangevraagde Desktop taxaties en facturen kan zien.