Koppeling: Advieskeuze.nl

1 Inleiding

De Advieskeuze.nl is een review platform waar consumenten de financieel dienstverlener kunnen beoordelen.

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe in Adviesbox de koppeling met Advieskeuze.nl ingesteld kan worden en hoe vervolgens de uitnodiging voor een review naar de klant gestuurd kan worden.
De gebruikersinstructie gaat er van uit dat er voldoende kennis aanwezig is van zowel de werking van Adviesbox alsmede het proces bij Advieskeuze. Bent u nog niet bekend met Advieskeuze.nl dan kunt u kijken in hoofdstuk 6. Daarin staat beschreven hoe u toegang krijgt toegang tot uw kantoorprofiel. Ook kunt u contact met hen op te nemen via 088 - 896 896 8 of info@advieskeuze.nl.

2 Voordat u begint met uitnodigen

De koppeling werkt op basis van uw unieke kantoor ID. Die heeft u nodig voor het activeren van de koppeling. Het kantoor ID vindt u op het extranet van Advieskeuze.nl  (extranet.advieskeuze.nl)
Ga in het Extranet naar het menu ‘Mijn kantoor’.

De code kunt u overnemen in de instellingen van Adviesbox. Ga hiervoor naar het menu Onderhoud > Instellingen > (HDN) Koppelingen.

Met de vink activeert u de koppeling. En in het veld Kantoor ID neemt u de code over.

Sluit het scherm af met de OK ‘knop’.

3 Knop Advieskeuze.nl

Na het activeren van de instellingen, zal naast de knop 'Sluit advies', rechts bovenin Adviesbox, nu de Advieskeuze.nl knop verschijnen. Let wel dat deze knop alleen verschijnt als u in een geopend advies zit.

4 Het uitnodigen van de klant

Als u op de knop drukt komt onderstaand scherm naar voren. Daar kiest u wie u wilt uitnodigen voor een review.

Indien de gegevens van de uitnodiging correct zijn kunt u middels de knop ‘OK’ de uitnodiging verzenden. U krijgt dan onderstaand scherm.

Indien deze relatie al een keer uitgenodigd is, krijgt u onderstaande melding.

5 Klantuitnodiging

Na een succesvolle uitnodiging krijgt de relatie een mail. Zie onderstaand voorbeeld.

Geeft uw klant aan geen e-mail te hebben ontvangen? Advieskeuze.nl is bereikbaar op (088) 896 896 8 of info@advieskeuze.nl.

6 Kantoorprofiel op Advieskeuze.nl

Van alle kantoren in Nederland bestaat een openbaar profiel op Advieskeuze.nl. Indien gewenst kan een kantoor zijn eigen gegevens beheren en aanvullen. Ga naar extranet.advieskeuze.nl en klik rechtsboven op ‘Aanmelden’.

Type bij ‘Het kantoor is gevestigd in’ de eerste letters van de plaats. Selecteer uit de lijst de juiste woonplaats. Type bij ‘De naam van het kantoor is’ de eerste letters van de kantoornaam. Selecteer het juiste kantoor uit de lijst. Klik op ‘Volgende stap’.

In de selectielijst staan alleen kantoren waarvan het kantoorprofiel nooit geactiveerd is. Een heel enkele keer (bijvoorbeeld bij nieuwe kantoren) komt het voor dat er nog geen kantoorprofiel bestaat. U kunt uw kantoor dan aanmelden via de blauwe link ‘Meld je dan hier aan’. Lukt het niet of heb zijn er vragen? Advieskeuze.nl is bereikbaar op (088) 896 896 8 of info@advieskeuze.nl.

Vul de lege velden in, kies een wachtwoord en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Klik op ‘aanmelden’.

De aanmelding wordt door Advieskeuze.nl in behandeling genomen en gecontroleerd. U kunt direct aan de slag met je kantoorprofiel op Advieskeuze.nl.