Wat is belangrijk bij het invoeren van een nieuwe kapitaalverzekering?

Wat is belangrijk bij het invoeren van een nieuwe kapitaalverzekering?

Bij het tabblad Kapitaalverzekering kunt u een nieuwe verzekering invoeren.
Belangrijk is het invoeren van de Waardeopbouw met datum. Bij soort berekening> Voorbeeldkapitaal met Rendementspercentages. Ook voert u de te betalen premie in.
Klikt u op de calculator dan ziet u wat het Voorbeeldkapitaal doet.
Bij het verdiepingsveld Waardeopbouw ziet u het verloop van de waardeopbouw van begindatum