Kan ik de automatische update in Adviesbox uitzetten?

Onderhoud > Instellingen > Technisch >Algemeen > Update automatisch downloaden uit/aanvinken.

• Related Articles

• Oude HDN uitzetten

Gebruikersinstructie voor het uitzetten van de oude HDN services. Disclaimer: Dit zijn handelingen die normaal gesproken door je systeembeheerder gedaan worden. Hoewel de handleiding je er stap voor stap doorheen begeleid kan je er uiteraard ook voor ...
    • Waarom kan ik bij NIBC de optie automatische rentedaling niet aanvinken?

Indien NHG is aangevinkt kan er niet voor automatische rentedaling worden aangevinkt omdat NIBC geen verstrekkingen doen met NHG.
    • Waar kan ik Adviesbox downloaden?

Download de setup vanaf www.adviesbox.nl/ondersteuning.
    • Update wordt reeds uitgevoerd.

Als u deze foutmelding krijgt: Volg dan de volgende stappen zoals hieronder vermeld: Ga naar Taakbeheer: Zoek hierin naar Intersoftware Adviesbox. Sluit deze af en hierna zal de update weer netjes uitgevoerd kunnen worden.
    • Kan ik een 2e vestiging in Adviesbox inrichten?

De vestigingen die ons secretariaat op niveau van licenties aanmaakt worden niet direct als vestiging zichtbaar in Adviesbox. Alleen de kantoorgegevens per licentie, te zien via menu Onderhoud - Beheer licenties, laten dat zien. Het is wel mogelijk ...