Is mijn HDN aanvraag verstuurd?

Raadpleeg allereerst het HDN scherm (HDN > Verzenden / Ontvangen).
Hier kan je een Richting en een Naam van de ontvangende partij vinden.
Onder Richting kunnen we 3 statussen ontvangen:
Verzonden - Als deze status er staat kan je er vanuit gaan dat wij je aanvraag succesvol verzonden hebben naar de partij die onder Naam staat.
In HDN Outdir - Stuur hiervoor een melding via Help > Melding maken en stuur het HDN log bestand mee.
Fout bij versturen - Stuur hiervoor een melding via Help > Melding maken en stuur het HDN log bestand mee van de dag waarop de aanvraag verzonden is.

In het onderstaande voorbeeld zien we 2 voorbeelden.