Is het mogelijk om documenten vanuit het klantdossier ook op een andere plek/directory op te slaan los van Adviesbox?

Is het mogelijk om documenten vanuit het klantdossier ook op een andere plek/directory op te slaan los van Adviesbox?

Documenten vanuit het klantdossier worden eigenlijk al opgeslagen buiten Adviesbox.

Op het tabblad Klantdossier - Documenten kan je onderin (vlak boven de knoppen) zien waar op de computer (of het netwerk) de documenten staan voor een bepaald dossier.

Daar kan je de locatie ook wijzigen voor dat dossier.

Via menu Onderhoud - Instellingen, Technisch - Data kan je de map voor documenten in het kadertje 'Adviesdossiers' wijzigen.

Als je dat doet wordt gevraagd of je ook de documentlocatie van bestaande adviesdossiers aangepast moeten worden naar de geselecteerde map.

Je moet dan wel handmatig alle bestaande mappen kopiƫren naar die nieuwe locatie.