Kan ik na het versturen van de aanvraag de motivering aanpassen?

Kan ik na het versturen van de aanvraag de motivering aanpassen?

Oorspronkelijke vraag:
Is de motivering aan te passen na versturen van de aanvraag, omdat de melding komt dat er geen wijzigingen meer kunnen worden aangebracht na het versturen?

Antwoord:
Als u in het Startscherm van Intersoftware staat bij Klanten > Klikt op de bettreffende klant > Klik op het betreffende advies en rechts ziet u de knop Kopieer. Benoem het advies opnieuw en heropen het advies om de motivatie aan te passen.