Melding: database is verouderd.

Als je de melding krijgt dat de database verouderd is, sluit dan Adviesbox af.
Start hem opnieuw op en start "Update software & rentes".

Als er wordt aangegeven dat er geen update gevonden kan worden, volg dan de volgende stappen.

1. Kijk bij menu Onderhoud - Instellingen, Technisch - Data.

2. Noteer de "databaselocatie" van zowel de primaire als (indien aangevinkt) de secondaire database.

Als bij 'soort database' voor "MS SQL Server" is gekozen, gaat u uit van:
c:\Program Files (x86)\Hypobox\Data

3. Sluit Adviesbox af.

4. Download het bijgevoegde bestand Adviezen.md_.zip

5. Open dit bestand en plaats het bestand Adviezen.md_ dat erin staat in de genoteerde databaselocatie(s).

6. Start Adviesbox opnieuw op. Als er niet zichtbaar een 'database conversie' wordt uitgevoerd, start u Update software & rentes weer vanaf het hoofdscherm.